fredag, februari 09, 2007

Jag har tänkt att uppdatera den här smutsiga sidan flera gånger men jag har legat utslagen och handlingsförlamad. Jag har inte mäktat med mycket mer än att äta glass, blåbärssoppa och lyssnat på Plan B's skiva Who needs Actions when you got words. Jävligt bra musik och glassen var väldigt god men det tar inte bort det faktum att det är värdelöst att vara sjuk. Nu börjar jag dock bli människa igen så det blir nog ragglande på stan i helgen igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

yo bro Jimmyboy!
som vanligt sjukt trevlig läsning när man är här på besök. har inte haft internet på ett tag men nu e man människa igen. vinterkräksjukan e inget vidare. jag har mest kalla fötter (bokstavligt talat, satan va kalla dom är). du, varför inte msn längre... eller är det jag som missar dig?

Sky Valley är numer återuppfött och premiären kommer äga rum den 30 mars. ville bara berätta. kolla in www.myspace.com/clubskyvalley
hoppas sjukdomen sakta men säkert lämnar din manskropp.

hadet bra så hörs vi!

Anonym sa...

jag hoppas att du är frisk nu, själv har jag tagit över stafettpinnen och ligger oftast utslagen. it's a fucking bore! men jag lyssnar på bra musik och återfår respekten för P3. inte helt men men. var rädd om dig så ses vi. KRAM!

 

Free Blog Counter